Invisalign i Norge

Invisalign har hjulpet over 3 millioner mennesker i hele verden frem til den optimale tannstilling. Metoden blir stadig mer populær også her i landet.

Gjennomsiktige tannskinner

For enkelte er det lite ønskelig å få satt inn ordinær tannregulering. Samtidig skulle de gjerne ha rettet opp skjeve tenner. Invisalign er en nærmest usynlig regulering som festes på tennene. Den er egnet for nesten alle typer endringer, og kan ofte erstatte behovet for konvensjonell tannregulering (regulering med faste skinner).

 

I mange tilfeller kan Invisalign være et enkelt, bekvemt og diskret alternativ til fast apparatur. Med Invisalign kan du rette opp tennene dine med en serie spesialtilpassede plastskinner som er avtagbare og nesten usynlige. Du bytter ut skinnen hver 14 dag, og erstatter den med en ny. Du vil se at tennene dine flytter på seg litt etter litt, frem til ønsket resultat er oppnådd.

Prøve nytt smill på 60 sekunder!

Skann koden nedenfor og ta en selfie for å starte smileview-opplevelsen eller følg denne lenken

Hygienisk

De avtagbare reguleringsskinnene er enkle å ta ut ved hvert måltid. Du kan derfor spise og drikke hva du vil når du er under behandling. Det eneste du må huske på er å pusse tennene og bruke tanntråd når du har spist – og naturligvis sette skinnene tilbake på plass.

 

Invisalign er komfortable, og du kan gjennomføre din regulering uten at andre legger nevneverdig merke til det.

Invisalign behandlingstid

Behandlingstiden med Invisalign tannregulering er den samme som den du ville hatt med konvensjonell regulering. Det vil i praksis si mellom 9 – 18 måneder avhengig av hvor omfattende behandlingen er. Du vil få mer detaljert informasjon under konsultasjonen hos oss.

 

Før reguleringen begynner, har tannlegen din, sammen med teknikere i USA, fremstilt en animasjon over ditt reguleringsforløp. Da får du se hvordan tennene dine vil flytte på seg etterhvert som reguleringsforløpet pågår, frem til ønsket resultat. Animasjonen får du med deg, slik at du kan følge med hjemme hvor langt du har kommet, uke for uke, skinne for skinne.

 

Fjærvik Klinikken er referanseklinikk i Norge, og det kommer tilreisende pasienter fra hele landet for å få utført sin Invisalign behandling.

Ønsker du deg rette tenner uten et pålimt reguleringssystem, ser vi frem til å finne ut om vi kan hjelpe deg til å gjøre drømmen til virkelighet.

Pris

Du kan finne priser under prislisten vår