Usynlig tannregulering

Det er ikke uvanlig å være nølende til å få en synlig tannregulering på forsiden av tennene – spesielt blant våre voksne klienter. Heldigvis finnes det et nærmest usynlig alternativ. Invisalign regulering er en tannregulering som består av en serie av individuelt tilpassede skinner i gjennomsiktig plast.

 

Invisalign regulering

En Invisalign behandling innebærer at plastskinnene skal sitte på tennene 22 timer i døgnet. Man merker lite til dem, og glemmer fort at de er der. Reguleringsskinnene er avtagbare, slik at du tar dem ut når du rengjør tennene dine og når du spiser. For å oppnå optimal forflytning av tennene fester vi noen små nesten usynlige bits i tannfarget plastmateriale på noen utvalgte tenner.

 

Skinnene som anvendes ved Invisalign tannregulering byttes ut i takt med at tannstillingen forandrer seg (cirka hver annen uke).

 

Invisalign Oslo

Fjærvik Klinikken er referanseklinikken i Norge for Invisalign – vi holder blant annet kurs i tannregulering med Invisalign for andre tannleger. Klinikken er sentralt lokalisert på Solli Plass, like i nærheten av trikk- og busstopp (trikk 12, 13, buss 30, 31, 112). Hvis du kommer med bil er Solli P-hus rett rundt kvartalet.

 

For voksne

Invisalign er først og fremst tannregulering for voksne. Hos barn har ikke tennene vokst ut til full størrelse ennå. Skinnene er derfor ikke like godt egnet til dem. De aller fleste voksne er imidlertid gode kandidater for behandlingen.

 

Vi ser frem til å høre fra deg som ønsker rette tenner uten et pålimt reguleringssystem. Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale i våre hjemmekoselige lokaler på Solli plass. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Invisalign behandling

Det er viktig å være godt motivert for bruk av skinner på tennene. Dette fordi skinnene er avtagbare, og de MÅ sitte på 22 timer døgnet. Når vi er kommet i gang og gode rutiner for spising og renhold er innarbeidet, går det fort frem mot ønsket resultat. Det er utrolig spennende når vi sammen ser på animasjonen av dine tenner – som blir laget før behandlingen starter. Der får du se endringene på tannstillingen din uke for uke, frem til ønsket resultat. Gled deg.

 

Usynlig tannregulering pris

Invisalign koster fra kr. 16.500 – 60.000, avhengig av hvor omfattende ditt behov for regulering er. For å kunne prise din Invisalign behandling, må du først komme til en undersøkelse/konsultasjon. Denne tar rundt 30 minutter.

 

Finansiering

Det er ingen grunn til at økonomi skal hindre deg i å få den tannstillingen du ønsker deg. Vi tilbyr gode finansieringsløsninger på tannregulering gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank, blant annet en rentefri delbetaling i 12 måneder. Snakk med oss, så finner vi den beste økonomiske løsningen for deg.