Hvite fyllinger – porselen (Cerec) og plastikk

Har du gamle svarte amalgamfyllinger?
Da er det lov å ønske seg hvite fine fyllinger. Det tar seg fint ut med rene hvite tenner, og det igjen kan bygge opp selvfølelsen

 

Hvite Plastfyllinger

Har du fått en liten skade eller et lite hull i en jeksel eller en fortann lar det seg som regel lett reparere med en plastfylling. Plastfyllingen er tannfarget, og en fylling lages lett på et tannlegebesøk. Plastfyllingen limes til tannen, noe som gir en tett og god fylling. Dersom hullet er stort og tyggebelastningen høy, kan plastfyllingen holde dårligere på sikt. Da anbefaler vi en porselensfylling.

 

Hvite Porselensfyllinger og kroner – Cerec

Fjærvik Klinikken tilbyr deg datastyrt fremstilling av porselensfyllinger – og kroner. Det betyr at du kan bytte ut gammel amalgamfyllinger med porselensfyllinger i tennene dine ved bare ett besøk hos tannlegen.
Da fremstiller vi fyllingen eller kronen her på klinikken, etter et datastyrt program som lager en perfekt fylling som passer akkurat til din tann. Fargen blir tilpasset dine egne tenner.
Cerec – hvite porselensfyllinger – er ofte en god erstatning for store amalgamfyllinger og store tannfrakturer.

 

Fordelene ved Cerec-porselensfyllinger og –kroner er mange. Vi kan oppsummere med at du slipper flere besøk hos tannlege og tanntekniker – bare ett besøk skal til for at du får en hvit flott porselensfylling. Det er ikke behov for avtrykk, ingen midlertidige løsninger samt at Cerec porselensfylling og kroner er holdbare og varige. Cerec-materialet oppleves og aksepteres av kroppen da de har gode biologiske egenskaper som aksepteres av kroppen (bio inert).