Fasetter

Fasetter – for deg som ønsker å endre farge og form
En eller flere skallfasetter kan være et alternativ for deg som ønsker å korrigere både farge og form på tennene dine.

 

Hva er fasett og hvordan fungerer det?

Skallfasetter fungerer nesten litt som «falske negler» ved at vi fester de utenpå egne tenner ( ingen eller minimal sliping på tennene).
De skjuler sprekker, mellomrom eller tenner som er blitt mørkere etter en skade. De kan gjøre tennene lengre og endre fasong på tennene dine.

 

Har du misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger i tennene dine, er skallfasetter en mulighet til pene tenner.
En skallfasett er et tynt skall, enten fremstilt i et keramikk eller kompositt. Fasetten fremstilles individuelt for hver person og tann. Passformen blir derfor perfekt.
Fasetten sitter godt fast og løsner vanligvis ikke, ettersom den limes til tannen. Resultatet blir svært naturlig, takket være at fasetten ligner tannens egen oppbygning – nesten som et nytt lag med emalje!

 

Hos oss er det lov å ønske seg korrigeringer på selv den minste ting. Det er dine tenner, og du skal være fornøyd. Våre behandlere er oppdatert på det aller nyeste fra Panky Institute i USA, hvor vi stadig kurser oss innen det aller mest moderne innen tannbehandlinger, estetikk og metoder.