Estetisk tannbehandling

Estetisk tannbehandling handler om å sørge for at du oppnår et så vakkert og tiltalende smil som mulig. Med moderne teknikker kan vi forbedre både tennenes farge, form og funksjon.

 

Misfarginger, mellomrom, ujevnheter skjev tannstilling og stygge fyllinger trenger ikke å være et problem. Det finnes flere alternativer for deg som ønsker et vakrere smil. Akkurat som vi vil forbedre utseende på hår, negler, hud og kanskje til og med kroppsdeler, kan vi justere og forskjønne våre tenner og dermed vårt smil.

 

Hva koster det?

Siden estetisk tannbehandling kan dreie seg om de aller minste til store korrigeringer, er det dessverre helt umulig for oss og si hva akkurat din behandling vil koste uten først å ha undersøkt deg. Etter en samtale om dine ønsker, og en grundig undersøkelse, finner vi de beste alternativene for deg og du vil få et kostnadsoverslag på din planlagte behandling.

Finansiering

Vi tilbyr gode finansieringsløsninger på behandlingen gjennom vår samarbeidspartner Ressurs Bank. Snakk med oss om dette slik at vi kan finne den beste løsningen for deg.