Ny informasjon til våre pasienter angående situasjonen rundt covid-19 Les mer

Søyland har flyttet

Søyland Tannklinikk og Tannlege Espen Søyland har blitt del av Fjærvik Klinikken på Solli Plass, og håper å treffe igjen alle gamle og nye pasienter i de nye lokalene.

Fjærvik Klinikken er en topp moderne tannklinikk som vil endre forventningene dine om hva det betyr å gå til tannlegen.

 

I stedet for det gamle venterommet du kjenner, har Fjærvik Klinikken en behagelig komfortsone med myke puter, bløte sofaer og behagelig lys. Selv lydene og luktene du kanskje forbinder med et besøk hos tannlegen er dempet eller fjernet helt.

 

Ved Fjærvik Klinikken blir Espen Søyland omgitt av et helprofft team: Dyktige tannleger, kirurger, anestesileger, assistenter og en effektiv administrasjon, som alle har som mål å gi deg et trygt og behagelig besøk hos tannlegen.

 

I likhet med Søyland, har Ingrid Fjærvik og teamet på Fjærvik Klinikken spesialkompetanse på å behandle pasienter med tannlegeskrekk, og klinikken tiltrekker seg pasienter fra hele landet.

Men du er selvsagt velkommen selv om du ikke er det minste engstelig før en tannlegetime. Du kommer nok uansett til å sette pris på den behagelige atmosfæren hos Fjærvik Klinikken.

 

Vi gleder oss til å få deg på besøk. Bestill time her.

 

Slik kommer du til Fjærvik Klinikken
Søylands nye «hjem» ligger i Sommerrogaten 13-15 på Solli Plass.

 

Det er en hyggelig spasertur på 20 minutter fra Søylands tidligere lokaler i Karl Johans gate – forbi Spikersuppa og Slottsparken – eller bare 10 minutter unna med trikken.

 

Både trikk linje 11, 12 og 13 samt buss nummer 21, 30 og 31 stopper like utenfor klinikken. Det er dessuten kort vei å gå fra Nationalteateret stasjon, med T-bane, lokaltog og flytog.

 

Dersom du kommer med bil, er det parkeringshus i kjelleren på Indekshuset, like over gaten for Fjærvik klinikken.

 

Om du har noen spørsmål, ta kontakt med Fjærvik Klinikken på telefon 21 63 16 00 så skal vi svare etter beste evne.