Kundetilbakemeldinger

Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger. Her har vi fått lov til å referere noen av dem vi har fått via e-post, brev eller sms.

Hildegunn (48)

Det var ikke så mye med meg da jeg først kom til Ingrid. Jeg hadde ikke vært hos tannlegen siden ungdomskolen. Nå, etter en lang marsj sammen med ingrid kan jeg både smil og le. Jeg bor langt unna, så vi har måtte planlegge hvert eneste besøk nøye, sånn at vi hadde felles mål for alt vi skulle gjøre. Det ble narkose på meg, men bare en gang. Tusen takk alle dere på klinikken.

Gro Hilde (50)

Her hvor jeg bor er det ikke mulig å få den oppfølging og kunnskapen som jeg har fått. Jeg hadde sånn tannlegeskrekk at jeg aldri trodde jeg skulle få behandling. Nå har jeg gode fine tenner som jeg kan bruke. Det er helt fantastisk.

Ivar (28)

Det var ikkje så lett å gå til tannlegen, spesielt ikkje med mine tenner. Men eg kom endelig og fikk en fantastisk hjelp av hele gjengen. Og når eg tenker på så vondt eg hadde det FØR eg kom, og at behandlingen var smertefri så lurer eg på korfor eg ikkje gikk før.

Elisabet (36)

Etter to barnefødsler og fokus på andre ting enn meg selv, var det gått 4 år siden jeg hadde vært til sjekk hos tannlegen. Jeg fant Fjærvik Klinikken, og fikk en fikk en full gjennomgang av tannhelsen min, og veldig påtrengt behandling. Nå går jeg jevnlig til kontroll to ganger i året, og har tatt grep om min tannhelse.

Åse (37)

Takk til alle på Fjærvik Klinikken for all hjelp og støtte. Første gang jeg kom til tannlegen hos Fjærvik Klinikken, trodde jeg ikke mine egne øyne. De hadde tid til meg, snakket med meg og hørte på min historie. Har alltid vært utrolig redd for tannleger. Jeg er ikke helt ferdig ennå. Jeg har fått en del av behandlingen min dekket og det har hjulpet meg. Jeg er kvitt smertene og har begynt å smile igjen.

Slik kom Stine over tannlegeskrekken

Pene tenner med Invisalign og Fjærvik Klinikken