Venterom i gode og rolige omgivelser.

Velkommen til Fjærvik Klinikken

Sentralt på Solli Plass, i hjertet av Oslo Vest, finner du Fjærvik Klinikken. En topp moderne og nyskapende tannklinikk – med fokus på og utdannelse i å behandle pasienter med tannlegeskrekk.  

 

Fjærvik Klinikken er en tannklinikk uten tannlegelukt, med dempet lyd, behagelig lys og komfortsoner med myke puter, bløte sofaer, rolig sone og et eget samtale og avslappingsrom. Selvfølgelig får du det siste og mest oppdaterte innen moderne tannbehandling hos oss. Du kan trøste deg med at nye metoder og teknikker gjør at behandlingstiden minker, og mer tid går til forarbeid og planlegging av din behandling.

 

Alle pasienter er velkommen til å benytte seg av våre tjenester – også uten henvisning.

 

Størsteparten av våre pasienter er imidlertid uten tannlegeskrekk, og kommer for vanlige tannbehandlinger, estetiske justeringer, implantater eller Invisalign (gjennomsiktig og avtagbar tannregulering for voksne).

Det er en glede for oss å ønske deg velkommen som pasient til Fjærvik Klinikken – en tannlege sentralt i Oslo.

 

Uansett hva ditt behov eller ønsker for tannbehandling er, om det er store eller små korrigeringer eller mer omfattende behandlinger. Om du har tannlegeskrekk eller ikke – vi ser alltid frem til å gi deg en trygg og god opplevelse, slik at du blir fornøyd med dine tenner og din tannhelse.

 

Tenner skal vare hele livet. Derfor er det viktig å ta vare på dem. Det gjør du aller best selv, med daglig puss, stell og skylling av dine tenner og din munnhule.

 

Dersom tannlegen din i tillegg ser over din tannhelse en gang eller to i året, er du som regel på den sikre siden dersom det skulle skje endringer med din tannhelse som du ikke har oppdaget.

 

Før eller siden har de fleste av oss et behov for behandling. Da er det viktig med en tannlege som setter god kommunikasjon, trygghet og optimal behandling i høysetet. Derfor er vi gode lyttere, informerer og gir deg valgmuligheter både for behandlingsterapi og økonomiske dersom det er rom for det.

 

Hvem er vi?

Ingrid Fjærvik og hennes medarbeidere har spesialkompetanse i å behandle pasienter med tannlegeskrekk. På Fjærvik Klinikken utføres behandlinger i narkose, med lystgass eller likegyldighets-medisinering. Klinikken har tilreisende pasienter fra hele landet. Delvis fordi vi er spesialister på å behandle pasienter med tannlegeskrekk, og for at vi er referanseklinikk på Invisalign (usynlig tannregulering med avtagbare skinner).

 

Ved Fjærvik Klinikken finner du dyktige anestesiteam, kirurger og tannleger sammen med assistenter og administrasjon. Alle har som mål å behandle pasienter i trygge og rolige omgivelser og vi setter av god tid til de som trenger det. Topp oppdaterte behandlere gir deg god og sunn tannhelse du skal trives med og som du skal ta vare på resten av livet.

 

Selvfølgelig behandler vi også pasienter uten tannlegeskrekk og traumer. Vi gleder oss sammen med pasientene over alt fra små estetiske korrigeringer til store implantatbehandlinger. Med moderne tannbehandling kan det aller meste ordnes.

Direkte oppgjør med HELFO

Fjærvik Klinikken har direkte oppgjør med HELFO. Det betyr at dersom du av en gitt grunn innenfor lovverket har krav på refusjoner fra det offentlige, og dette er dokumentert fra din lege eller oss – trekkes andelen direkte fra ditt oppgjør. Du betaler da kun din andel av behandlingen, resten tar vi oss av.

 

Det er aldri for sent å ta grep om sin egen tannhelse – uansett hvor ille du tror det er.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Målsetting

Vårt mål er at alle våre pasienter skal ha mulighet til å ha god tannhelse og velfungerende og vakre tenner. Det innebærer fravær av smerter, ubehag og sykdom i munnhulen. Du skal ha god tyggefunksjon og evne til å kommunisere og ha sosial omgang uten problemer som skyldes tennene.

 

For å oppnå dette vil tannlegene bruke sin faglige kompetanse og erfaring slik at du som pasient hos oss får trygg tannbehandling, og god oppfølging tilpasset og tilrettelagt ditt behov.

 

Angst for tannbehandling og tannlegen skal ikke lenger å stå i veien for god munnhelse. Ta kontakt for en uforpliktende vurdering av din tannhelse og dine tenner.

Vår visjon

INGEN skal behøve å frykte tannbehandling.

 

Angst er en vond følelse. Den tar vi på alvor. Hos oss skal du kjenne deg trygg, og opplevelsen av dine behandlinger hos tannlegen skal være positiv.

 

Vi skal glede oss sammen frem til et godt resultat, ha et felles mål for dine behandlinger, slik at vi sammen ivaretar din gode tannhelse.

Vi lover

Vi lover å alltid å ha fokus på at du ikke skal frykte tannbehandling, gjennom god kommunikasjon, god tid – og tydelige felles mål.