Khadijas historie

khadijaJeg utviklet komplekser med tennene mine. Fortennene sakk ut og kjeven min var for liten, som gjorde at jeg hatet å smile. Jeg vurderte alternative behandlinger og fant ut at Invisalign var perfekt for meg. Ettersom reguleringen er nesten usynlig, kunne jeg fortsatt leve livet mitt uten å være flau. Andre mennesker visst ikke engang at jeg brukt dem.

Før/etter bilder

kat-beforekat-after

Maries historie

marieJeg hadde vært flau over det store gapet mellom tennene så lenge jeg kan huske, og jeg ønsket virkelig å gjøre noe med det. Men som lærer blir jeg hele tiden studert av barna, så du kan forstå at fast tannregulering ikke var noe for meg.

Før/etter bilder

marie_beforemarie_after

Clares historie

clareNår min søster fortalte at hun skulle gifte seg og ba meg være brudepike, ble jeg både glad og livredd. Jeg var redd for bildene, alle menneskene som ville se mine skjeve tenner. På en så viktig dag ville jeg se best mulig ut og smile uten bekymring om tennene mine.

Før/etter bilder

clare_beforeclare_after

Davides historie

davideJeg brukt metallregulering som barn. De var veldig ukomfortable, gjorde meg flau og jeg tror ikke de gjorde mye for tennene mine. Vendepunktet var når min tante introduserte meg til Invisalign. Det var utrolig å se, med Invisaligns dataprogram (ClinCheck), hvordan jeg kunne forvente at tennene ville rette seg over tid.

Før/etter bilder

davide_beforedavide_after