Fjærvik Klinikken på Solli plass – en annerledes tannlege i Oslo

Velkommen!

Det er en glede for oss å ønske deg velkommen som pasient til Fjærvik Klinikken – en tannlege sentralt i Oslo.

Uansett hva ditt behov eller ønsker for tannbehandling er, om det er store eller små korrigeringer eller mer omfattende behandlinger. Om du har tannlegeskrekk eller ikke – vi ser alltid frem til å gi deg en trygg og god opplevelse, slik at du blir fornøyd med dine tenner og din tannhelse.

Tenner skal vare hele livet. Derfor er det viktig å ta vare på dem. Det gjør du aller best selv, med daglig puss, stell og skylling av dine tenner og din munnhule.

Dersom tannlegen din i tillegg ser over din tannhelse en gang eller to i året, er du som regel på den sikre siden dersom det skulle skje endringer med din tannhelse som du ikke har oppdaget.

Før eller siden har de fleste av oss et behov for behandling. Da er det viktig med en tannlege som setter god kommunikasjon, trygghet og optimal behandling i høysetet. Derfor er vi gode lyttere, informerer og gir deg valgmuligheter både for behandlingsterapi og økonomiske dersom det er rom for det.

Tannlege i Oslo med direkte oppgjør hos HELFO

Fjærvik Klinikken har direkte oppgjør med HELFO. Det betyr, at dersom du av en gitt grunn innenfor lovverket har krav på refusjoner fra det offentlige og dette er dokumentert fra din lege eller av oss, trekkes andelen direkte fra ditt oppgjør. Du betaler da din andel av oppgjøret, vi tar oss av resten.

Se tilbakemeldinger fra våre kunder.

Besøk oss

Besøk Fjærvik Klinikken i Oslo – midt på Solli Plass

Sommerogata 13-15
0255 Oslo

Telefon: 21631600
Web: www.fjaervikklinikken.no

Bilder fra Fjærvik Klinikken

spesialbehandlinger
venterom
tannbehandling
Bestilltime